Over ons

Afvalloos Hengelo is een initiatief eind 2016 geboren uit onvrede over het huidige afvalbeleid van Hengelo. We begonnen met een petitie tegen het omgekeerd afval inzamelen wat heeft geleid tot de invoer van de “keuze container”.  Echter is dat een lapmiddel en veel te duur om een volwaardig alternatief te kunnen zijn. Hierover lopen ook nog verschillende acties waarover wij hopelijk eind 2018 meer kunnen melden.

Er is dan ook al veel gezegd en geschreven over het afvalbeleid in Hengelo, maar wat nog nooit is gebeurd, is de inwoners de gelegenheid te geven zich uit te spreken voor of tegen het huidige afvalbeleid. Daarom maken wij ons sterk voor het referendum.

“Voor of tegen”is ons om het even, waar het om gaat is het recht u erover uit te spreken. Help ons daarom aan een referendum hierover door hier uw ondersteuningsverklaring in te dienen. Op deze manier wordt voor eens en altijd duidelijk of Hengelo voor of tegen dit beleid is.

 

8 thoughts on “Over ons

  1. Man, man,man… houd toch eens op met zijn allen te klagen, kansloze figuren!! het gezeik van 1 persoon word weer doorgezet via afvallooshengelo. Nou knap hoor…. Mensen die alles beter weten en te beroerd zijn om zelf keer iets weg te brengen. ga lekker wonen in je container!!!

    • Ik neem aan dat u nog jong bent en in goede gezondheid verkeert? Denk ook eens aan uw medemens die die luxe niet heeft. Man man man wat een kansloze en egoïstische reactie…

  2. L.S.
    In de krant werd genoemd dat men vanaf 19 juli stem kon uitbrengen. Ik heb in juni al een stem uitgebracht per formulier via stadhuis. Is dat dan wel meegeteld????

    • Jawel. Er waren 2 rondes, de inleidende ronde om te zien of er voldoende animo was, daar heeft u getekend zo te lezen en dan de eindronde. De verklaringen uit ronde 1 tellen daarvoor mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *