Trollen invasie

Na mijn vorige artikel over een hufterige wethouder is de overstap naar trollen niet zo groot. Want, alsof de sabotage door de gemeente nog niet genoeg is, worden wij van Afvalloos Hengelo op Facebook al sinds de start geplaagd door de trollen van onder andere D66 en deze trachten op alle manieren de discussie te verzieken en denken dat wij niet door hebben dat we weten dat ze slechts proberen ons zo druk te maken met hun dat we niet bezig zijn met het rampzalige afvalbeleid van de gemeente.


Mis niets meer en abonneer u op onze nieuwsmail!
Wie zijn de trollen van D66

Dat zijn er maar twee te weten Sebastiaan van de Pal, een D66 lid en winkeleigenaar en aspirant D66 raadslid Rik oude Munnink. Op onze pagina’s zijn ze inmiddels geblokkeerd,maar ze steken nog wel de kop op op de individuele Facebook pages van Willem Meijerink die nog zo vriendelijk was ze daar niet te blokkeren. Bij deze dan ook het verzoek aan D66 Hengelo om hun Trollen thuis te houden. We weten wel wat voor orgaanrovers en referendum moordenaars D66 leden zijn, maar wensen daar geen last meer van te hebben bij onze werkzaamheden. Klachten bij de daarvoor bestaande plekken zoals Facebook zijn ook al ingediend.

Meer Trollen:

Naast de D66 trollen is er nog onze nachtburgemeester Tijs Jagers, die hoewel zelf geblokkeerd op onze pages op Facebook nog met enige regelmaat opduikt onder 1 van de 1001 aliassen die deze psychoot heeft op Facebook(Vreemd genoeg allemaal dames namen, wellicht wil Tijs onbewust iets zeggen daarmee? Dat ombouwen is tegenwoordig toch niet zo duur meer?). Het vermoeden bestaat dat deze trol wordt aangestuurd door Pro Hengelo. En als laatste is er nog de heer Albert Visscher die zover wij weten niet gelieerd is aan een politieke partij maar gewoon een zuiger van nature met alle achterbakse trekjes die daarbij horen. De passende term is volgens de medische wetenschap een psychische vampier.

Tegen al deze trollen zeggen wij: U heeft gefaald, we zien u voor wie en wat u bent en voor wie u werkt en zullen vanaf nu geen aandacht meer aan u spenderen. Blokkade voor zover nog niet geplaatst volgt en wellicht nog meer.

Wij gaan onze tijd spenderen aan onze acties om het afvalbeleid in Hengelo beter te maken.